OM DEN BILLIGE MALER

Har du behov for en erfaren billig maler?

Kontakt os i dag for at lære nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få en super frisk og lækker bolig.

DEN BILLIGE MALER

Vi har et lille team af erfarne malere, der har specialiseret sig i at klargøre lejemål og villa’er i forbindelse med enten fraflytning eller salgsmodning. Vi både spartler småskader, klargør overflader til maling – alt sammen til Danmarks billigste priser.

Before-7 After-7
Before-Req After-Req
Before-6 After-6

DEN BILLIGE MALER

VI ER ALTID KLAR

Du kan booke et online møde med os, så gennemgår vi i fællesskab mulighederne for at få dine ønsker opfyldt.

ERFARNE MALERE

Vi har en del erfaring i at klar- gør ejendomme til nye ejere. En kosmetisk opgradering vil gøre en betydelig forskel i forbindelse med dit hussalg.

LAVESTE PRISER

Vi har optimeret værdikæden så, du kommer til at betale en lav pris hos os. Vores priser er inklusiv maling, materialer, redskaber, arbejdsløn samt oprydning og rengøring.

Energioptimering

I forbindelse med et hussalg, kan vi muligvis forbedre dit nuværende energimærke med 2 eller hele 3 niveauer til en exceptionel lav pris.

VORES MISSION

Vi sætter en ære i at sikre dig til et bedre hjem og velvære til fair lave priser. Vores malere og konsulenter står for kvalitet, sikkerhed og troværdighed, så du kan være helt tryg. Hos os betaler du først, når vi er færdige med arbejdet og du har godkendt det, du har derfor ingen risiko ved at samarbejde med os.

Den billige maler er en ny virksomhed med speciale i lejligheder og villaer, hvor der sættes krav til ekstra omhyggelighed og sans for detaljer samt erfaring. Efter endt arbejde rydder vi naturligvis altid op efter os selv, således
at du kan nyde et pænt hjem igen.

Den billige maler samarbejder med selvstændige malere, der deler samme gode holdning som os og som er yderst prisbevidst. Vi garanterer kvaliteten af det arbejde og de materialer, vi bruger.

Vi værdsætter hver enkelt kunde, og vi stræber efter at gøre vores bedste for at give dig den bedste service.

OFTE STILLET SPØRGSMÅL

Vi sigter altid efter at være den billigste maler i vores område. Vores priser er væsentligt lavere end de fleste selvstændige malerfirmaer og typisk helt op til 40% billigere end udlejernes alternativer, betalt fra lejerens depositum.

I øjeblikket dækker vi store dele af Jylland, men vi planlægger at udvide til resten af Danmark indenfor den nærmeste fremtid.

Vi har specialiseret os i spartling og maling af fraflyttede lejemål og salgsmodning af boliger til markedet.

Den billige maler medbringer naturligvis selv maling samt materialer, efter arbejdet gør vi naturligvis også rent efter os selv igen. Vores priser er inkl. materialer og MOMS.

Der bør ikke stå mange genstande i boligen, når vi ankommer.

Fraflytter du dit lejemål?

Fraflytter du dit lejemål?