OM DEN BILLIGE MALER

Har du behov for en erfaren billig maler?

Kontakt os i dag for at lære nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få en super frisk og lækker bolig.

DEN BILLIGE MALER

Vi har et lille team af erfarne malere, der har specialiseret sig i at klargøre lejemål og villa’er i forbindelse med enten fraflytning eller salgsmodning. Vi både spartler småskader, klargør overflader til maling – alt sammen til Danmarks billigste priser.

Before-7 After-7
Before-Req After-Req
Before-6 After-6

DEN BILLIGE MALER

VI ER ALTID KLAR

Du kan booke et gratis online eller fysisk møde med os, så starter vi med i fællesskab at gennemgå alle mulighederne for at få dine ønsker opfyldt bedst muligt.

ERFARNE MALERE

Vi har en del erfaring i at klar- gør ejendomme til nye ejere. En kosmetisk opgradering vil gøre en betydelig forskel i forbindelse med dit kommende hussalg.

LAVESTE PRISER

Vi har forfinet vores værdikæde, hvilket resulterer i, at du får adgang til landets mest konkurrencedygtige priser.

Renovering

.Vi har et erfarent team af faglærte malere, tømrere, murere og VVS-specialister, som arbejder tæt sammen for at omsætte dine drømme til virkelighed.

VORES MISSION

Vi sætter en ære i at sikre dig til et bedre hjem og velvære til fair lave priser. Vores håndværkere står for kvalitet, sikkerhed og troværdighed, så du kan være helt tryg. Hos os betaler du først, når vi er færdige med arbejdet og du har godkendt det, du har derfor ingen risiko ved at samarbejde med os. Ved større opgaver laves milepæle i fællesskab. 

Den billige maler er en ny virksomhed med speciale i lejligheder og villaer, hvor der sættes krav til ekstra omhyggelighed og sans for detaljer samt erfaring. Efter endt arbejde rydder vi naturligvis altid op efter os selv, således
at du kan nyde et pænt hjem igen.

Den billige maler samarbejder med selvstændige malere, der deler samme gode holdning som os og som er yderst prisbevidst. Vi garanterer kvaliteten af det arbejde og de materialer, vi bruger.

Vi værdsætter hver enkelt kunde, og vi stræber efter at gøre vores bedste for at give dig den bedste service.

OFTE STILLET SPØRGSMÅL

Vores timesatser for større renoveringsopgaver på mindst 50 arbejdstimer, er kun 300,- inkl. moms og er blandt de absolut mest konkurrencedygtige i hele landet.

Vi kan både tilbyde afregning efter forbrugt arbejdstimer eller blot fast lav pris efter en besigtigelse, så du kan sove trygt om natten.

I øjeblikket dækker vi primært Øst/Midtjylland samt Sjælland, men vi planlægger at udvide til resten af Danmark indenfor den nærmeste fremtid.

Vi har ekspertisen til at håndtere renoveringsprojekter af både lejligheder og villaer med en bred vifte af forbedringer. Vores service spænder fra at installere nye badeværelser og køkkener til at skabe stemningsfulde omgivelser med nedsænkede lofter, indbyggede LED- lys og højttalere samt lægning af nye gulve mm.

Vi giver dig friheden til at vælge, om du selv vil stå for indkøb af produkterne. Hvis du vælger denne løsning, sender vi dig selvfølgelig en detaljeret materialeliste. Alternativt kan vi også tage os af indkøbet af materialer og levere dem direkte til din adresse efter behov.

Der skal helst ikke stå mange genstande i vejen for vores håndværkere.

Fraflytter du dit lejemål?

Fraflytter du dit lejemål?